HIEROJAT

Hieromon hierojat suhtautuvat intohimoisesti asiakkaidensa työntekijöiden työhyvinvointiin ja siitä seuraavaan tuottavuuden kasvuun, parempaan työssäjaksamisen ja vähentyneisiin poissaoloihin. Meiltä saat myös innovatiivisia työvälineitä arjen tuki- ja liikuntaelin haasteisiin. Me teemme hyvällä fiiliselllä – tulosta.

varaaaika_btn

mevalitamme
hierojat_petri

PETRI EKQVIST

Työhyvinvointialan ammattilainen, perustaja

Liikunta ja liikunnallinen elämäntapa on ollut sekä ammatti, että intohimo koko aikuisikäni. Oma pitkän tähtäimen tavoiteeni liikunnan saralla olisikin säilyä mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkään. Tämä edellyttää sekä arjen, että vapaa-ajan jaksottamista, jotta kokonaiskuormitus ei kasva palautumisen ja jaksamisen kannalta liian suureksi.

Olen yli 40-vuotisen elämäni varrella tehnyt töitä liikunnan parissa niin maalla, merellä, kuin ilmassakin ja kokemukseni myötä minulle on muodostunut loistava näkemys erilaisista mahdollisuuksista miten mm. hieronnan ja muiden kehonhuoltoa edistävien toimien avulla voidaan auttaa ihmistä jaksamaan paremmin, luomaan enemmän ja olemaan virkeämpi työyhteisössä. Sen takia koen kutsumuksekseni auttaa yrityksiä ja niissä työskenteleviä ihmisiä.

hierojat_inna

INNA LAMPINEN

Työhyvinvointialan ammattilainen, anatomiaintoilija

Nimeni on Inna ja olen koulutettu hieroja. Laajan urheilutaustani koripallon parissa innosti minua kiinnostumaan anatomiasta ja hieronnasta. Opiskelin Stadin Aikuisopistossa ja Lohjan Luksiassa hierojan ammattitutkinnon, josta valmistuin syksyllä 2014. Tällä hetkellä treenaamisen osalta kiinnostaa crossfit, kehonpainoharjoittelu sekä tanssi. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin työssään ja lisätä heidän toimintakykyään sekä hyvinvointia elämään.

hieroja_sinako

SINÄ?

Tuleva työhyvinvointialan ammattilainen

Jos työhyvinvointi on intohimosi ja hieronta ammattisi niin voisit olla tässä. Hae mukaan kasvavaan joukkoomme niin leivotaan firmojen työntekijät huippuiskuun ja nostetaan tämä maa yhdessä nousuun!

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä petri@hieromo.com, 050 372 6574.