HIEROJAT

Hieromon hierojat suhtautuvat intohimoisesti asiakkaidensa työntekijöiden työhyvinvointiin ja siitä seuraavaan tuottavuuden kasvuun, parempaan työssäjaksamisen ja vähentyneisiin poissaoloihin. Me teemme hyvällä fiiliselllä – tulosta.

varaaaika_btn

mevalitamme
hierojat_petri

PETRI EKQVIST

Työhyvinvointialan ammattilainen, perustaja

Olen koko elämäni ollut superkiinnostunut liikunnasta ja elänyt täysillä anatomiaa. Treenaan joka päivä ja suurin harmitus minulle tulee jos flunssa iskee ja treenipäivä jää väliin.

Olen yli 40-vuotisen elämäni varrella tehnyt todella paljon liikunnan saralla ja sen myötä minulle on muodostunut loistava näkemys erilaisista mahdollisuuksista miten hieronnan avulla voidaan auttaa ihmistä mm. jaksamaan paremmin, luomaan enemmän ja olemaan virkeämpi työyhteisössä. Sen takia koen kutsumuksekseni auttaa yrityksiä ja niissä työskenteleviä ihmisiä.

hierojat_inna

INNA LAMPINEN

Työhyvinvointialan ammattilainen, anatomiaintoilija

Nimeni on Inna ja olen koulutettu hieroja. Laajan urheilutaustani koripallon parissa innosti minua kiinnostumaan anatomiasta ja hieronnasta. Opiskelin Stadin Aikuisopistossa ja Lohjan Luksiassa hierojan ammattitutkinnon, josta valmistuin syksyllä 2014. Tällä hetkellä treenaamisen osalta kiinnostaa crossfit, kehonpainoharjoittelu sekä tanssi. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin työssään ja lisätä heidän toimintakykyään sekä hyvinvointia elämään.

hieroja_sinako

SINÄ?

Tuleva työhyvinvointialan ammattilainen

Jos työhyvinvointi on intohimosi ja hieronta ammattisi niin voisit olla tässä. Hae mukaan kasvavaan joukkoomme niin leivotaan firmojen työntekijät huippuiskuun ja nostetaan tämä maa yhdessä nousuun!

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä petri@hieromo.com, 050 372 6574.